Museo de la Industria Chacinera
Museo de la Industria Chacinera
4
가장 먼저 사진을 업로드하세요
지역 설명
주소
직접 연락하기
베스트 주변
음식점
5km 내 27개
관광명소
10km 내 8개
4.0
리뷰 4건
훌륭함
2
매우 좋음
1
보통
0
형편 없음
0
최악
1
Ángeles M
마드리드, 스페인포스팅 365건
2019년 8월 • 가족
Vamos muy a menudo a Guijuelo, y conocemos bien el mundo del ibérico como consumidores, pero nunca habíamos visitado el museo.
Nos ha gustado mucho, ya que sirve para entender el pasado y el presente de la Industria chacinera.
Ana lo cuenta muy bien y lo hace muy ameno.
Muy recomendable.
Nos ha gustado mucho, ya que sirve para entender el pasado y el presente de la Industria chacinera.
Ana lo cuenta muy bien y lo hace muy ameno.
Muy recomendable.
2019년 8월 21일 작성
이 리뷰는 트립어드바이저 LLC의 의견이 아닌 트립어드바이저 회원의 주관적인 의견입니다. 트립어드바이저에서는 리뷰를 확인합니다.
Eva-Quirinius
Paradise포스팅 323건
2017년 9월 • 커플
When we first arrived the door was closed as a tour was going on.
We went for a coffee and came back 30 minutes later.
The staff member took us through the museum and explained (in Spanish) the full pig story. Where they come from (Andalucia and Extremadura), what they eat (grains and acorns), why they are slaughtered and dried in Guijuelo (best climate) and what a pig consists of (60% fat, 30% meat and 10% bones).
All with movies to go with it, including one showing the traditional way of slaughtering.
Entry fee is 2 euro for an adult.
We went for a coffee and came back 30 minutes later.
The staff member took us through the museum and explained (in Spanish) the full pig story. Where they come from (Andalucia and Extremadura), what they eat (grains and acorns), why they are slaughtered and dried in Guijuelo (best climate) and what a pig consists of (60% fat, 30% meat and 10% bones).
All with movies to go with it, including one showing the traditional way of slaughtering.
Entry fee is 2 euro for an adult.
2017년 9월 27일 작성
이 리뷰는 트립어드바이저 LLC의 의견이 아닌 트립어드바이저 회원의 주관적인 의견입니다. 트립어드바이저에서는 리뷰를 확인합니다.
xavi2074
Terrassa, 스페인포스팅 15건
2015년 6월 • 개인
Museo para conocer todo lo relacionado con el cerdo Ibérico. La visita guiada la hice con Ana gran conocedora desde hace años del mundo del ibérico y fue muy enriquecedora. Un buen complemento antes de ir a visitar una empresa de elaboración de jamones y embutidos. 100% recomendable.
2015년 7월 2일 작성
이 리뷰는 트립어드바이저 LLC의 의견이 아닌 트립어드바이저 회원의 주관적인 의견입니다. 트립어드바이저에서는 리뷰를 확인합니다.
이 체험에 대한 질문이 없습니다