새 기능! 트립어드바이저에서 이상적인 호텔을 찾아서 예약하고 가장 낮은 가격으로 이용하세요.

Accor hotels test including TripAdvisor reviews on hotel websites
USA Today
September 29, 2010

Global hotel company Accor is adding TripAdvisor hotel reviews to some of individual hotel websites - a step that hotel companies generally resisted out of fear that nasty comments could discourage potential customers.